Huoh... Tilasin kissalle kaulapantaan netin kautta laatan, jossa toisella puolella on nimi ja toiselle sekä minun, että mieheni, puhelinnumerot. Ensinnäkin odottelin laattaa melkein 2kk (olin maksanut sen tilauksen yhteydessä). Laitoin sähköpostia ja sain ensin vastaukseksi, että kaivertajalta oli kyseinen laatta loppu, tulee viikonpäästä. Ihmettelin kovin, että jos laatta on loppu, eikö olisi kohteliasta ilmoittaa siitä asiakkaalle, eikä pitää tätä epätietoisuudessa. Tuosta sähköpostista on n. 3 viikkoa. Eilen tämä kauan kaivatta laatta tuli. Innoissani sitten esittelemään sitä miehelle kun hän tulee töistä. Saan ensin iloisen katseen, sitten sellaisen "ei ole todellista"-katseen. Hänen numeronsa viimeinen numero on väärä. Eli nyt vaan sitten odotellaan laattaa uudelleen oikeilla tiedoilla. Jotain positiivista kuitenkin, yritys ei pyytänyt lähettämään vanhaa laattaa takaisin, eipä tullut lisävaivaa.

Remonttikin edistyy. Tai siis esim olohuone on  enää remonttia vaille valmis \o/ :D Kerrankin en joutunut touhuamaan yksin kun älysin pyytää kaveria seuraksi, siinä sitten purettiin tyttöenergialla kattoa ja maisteltiin olutta. Kivaa oli!

Keittiön puuhella on aiheuttanut pientä harmia, nyt kun ollaan kokeiltu sen toimivuutta. Entiset omistajat ovat kuulemma aktiivisesti käyttäneet hellaa päivittäin ja se on nuohottukkin toukokuussa. Noh, eipä tunnu vetävän. Monta kertaa ensin yritettiin ja syytettiin matalapainetta, kosteaa ilmaa ja kuukausien käyttämättömyyttä. Nyt sitten saatiin se hiukan vetämään, mutta edelleen hellan levyjen välistä "pöllähtää" aika ajoin savu sisään. Ulkoa piippua katsellessa savua tulee ulos, mutta pienikin tuulenpuuska saa heitettyä savun takaisin. eli viikonloppuna ilmeisesti irrotetaan hella seinästä ja katsotaan josko sieltä löytyisi syy.

Viikonlopun missioita siis: Hellan irrottus, saunan ikkunapuitteiden maalaus, piipun viimeisten kierrosten muuraus ja peltien mittaus&tilaus.  Eiköhän tuossa taas 2 ihmiselle ole tekemistä, varsinkin kun itse olen viikonlopun töissä :P

Piharakennuksen alunen pitäisi myös tyhjentään. Se on aivan täynnä puuta. Siis aikaisempien remonttien yhteydessä irrotettua listaa,paneelia, lattiaa jne. on vain heitetty epämääräiseen kasaan nauloineen päivineen. Puolet on purettu ja sahattu, puolet jäljellä. Noh, onpahan ainakin puuta mitä polttaa. Saunan takana on pressun alla vielä samanmoinen kasa.

Odotan jo innolla, että pääsee saunomaan, periaatteessa enää piippu kuntoon ja kiuas paikoilleen niin pääsee taas löylyihin!